Bună ziua tuturor, mă numesc Andrei Viziru, am 16 ani și cânt cu tobele de 3 ani. Am învățat să cânt de la bunicul meu, iar acum cânt împreună cu Alex Panțiru, Leo Radu și Robert Preda. Suntem conduși de Costică Panțiru, șef al Fanfarei Shukar din celebrul sat Zece Prăjini din Moldova! Cu el am mers la evenimente și concerte și vrem să ducem tradiția și muzica mai departe! ❤️❤️🙏🎶🥁

Andrei Viziru vorbind despre cariera sa și planurile de viitor. Iulie 2020.

Dintotdeauna mi-a plăcut muzica. Am învățat să cânt de la tatăl și de la bunicul meu Culiță Viziru; m-a ajutat foarte mult c-am fost vecin cu Costică Panțiru. Auzind fanfara încontinuu de mic copil, mi-a intrat în sânge muzica: cred că chiar dacă nu aveam niciun muzicant în familie, tot mă apucam de cântat! Pentru viitor, îmi doresc să reușesc să duc mai departe tradiția satului cu o nouă fanfară, a noastră, a tinerilor!

Cu o putere și un talent de neegalat, Vasile Soporan a trăit, cântat și dansat o viață întreagă în Frata.
"Eu dansez de aproximativ 3 ani, dar pot spune că știu să joc dintotdeauna. În familia mea jocul curge prin vene."
"Poate dacă aș fi locuit altundeva nu aș fi învățat să cânt la fluier, n-aș fi avut acest interes sporit pentru tradiție si pentru muzica tradițională, pentru că îmi închipui că o parte din chestia asta a fost că eu în sine n-am avut parte de ea când eram mic."

Comments are closed

© 2020 copyright crescutpemuzica